Marokkaanse Consulaat heet u van harte welkom!

marokkaanse koningWelkom bij het Marokkaanse Consulaat!

Op de website van het Marokkaanse consulaat vind u veel informatie waar u als Marokkaanse burger mee te maken kunt krijgen. Denk aan het verlengen van uw Marokkaanse paspoort of  identiteitskaart. Maar u kunt ook denken aan zaken zoals het huwelijk, dit zal ook administratief geregeld moeten worden. Zo moet je bekend zijn met de regelgeving en de wetten die er in Marokko worden toegepast. Wat heb je nodig? Wie heb je nodig? En waar moet je dat regelen. Daarvoor is deze website op internet gekomen. Hier vind u namelijk alle informatie die u nodig hebt voor dat u een bezoek brengt aan het consulaat. De adressen, openingstijden, telefoonnummer en alle recente informatie voor Nederland als België. Lekker gemakkelijk vanaf u computer thuis!

 

 

marokkaanse consulaat amsterdam

Marokkaanse Consulaat Amsterdam beperkte afhandeling

Het consulaat kent verschillende locaties een van de meeste bezochte is die van Amsterdam. Deze locatie heeft zijn eigen website met alle laatste updates over zaken die spelen. Via de website kunt U tevens een afspraak maken voordat u een werkelijk bezoek brengt. Het Marokkaanse consulaat Amsterdam kunt van maandag tot vrijdag bezoeken. Dit kan vanaf 09.00 tot 13.00 uur. Let wel op! Het consulaat kan besluiten om vervroeg te sluiten bij een te hoge aantal bezoekers, De afhandeling van het aantal bezoekers is helaas beperkt dus hou er rekening mee! Voor zaken bij de burgerlijke stand kunt van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur terecht.

 

 

marokkaanse consulaat den boschMarokkaanse Consulaat Den Bosch is verhuisd

Sinds 1990 hebben vele Marokkanen zaken met betrekking tot hun Marokkaanse nationaliteit een bezoek gebracht aan het pand aan kapelaan koopmansplein in Den Bosch. Dit oude pand heeft jaren lang zijn diensten verleend als het Marokkaanse consulaat den Bosch. Door dat het toe was aan vernieuwing heeft het Marokkaanse consulaat het besluit genomen om te verhuizen. Dit is vervolgens in 2010 gebeurt. De nieuwe locatie aan de Larenweg 52 heeft voor meer ruimte gezorgd.

 

 

Marokkaanse Consulaat Rotterdammarokkaanse consulaat rotterdam

Van de 3 locaties in Nederland is die van Rotterdam ook een veel bezocht punt. En dit zal nog wel zo blijven. Het consulaat voorziet van verschillende zaken en heeft verschillende afdelingen:

  • Paspoorten en inschrijvingen
  • Burgerzaken
  • Notariële diensten
  • Sociale diensten
  • Nationale identiteitskaart
  • Visa
  • Economische zaken

 

Berichten

berichten

Wacht u wordt doorverwezen

Lycamobile Morocco 300x250